Keten tohumunu kullanmayı düşündüğümde, gerçekten de sağlık açısından bu kadar faydalı olup olmadığını merak ediyorum. Lif, omega-3 yağ asitleri ve protein açısından zengin olması, sindirim sağlığı ve kalp sağlığı için yararlı olduğu söyleniyor. Ancak, aşırı tüketim sindirim sorunlarına yol açabileceği için dikkatli olmak gerektiği belirtiliyor. Peki, günlük ne kadar tüketmek en uygunu olur? Ayrıca, keten tohumunu en lezzetli hangi tariflerde kullanabilirim?
Keten tohumunu kullanmayı düşündüğümde, gerçekten de sağlık açısından bu kadar faydalı olup olmadığını merak ediyorum. Lif, omega-3 yağ asitleri ve protein açısından zengin olması, sindirim sağlığı ve kalp sağlığı için yararlı olduğu söyleniyor. Ancak, aşırı tüketim sindirim sorunlarına yol açabileceği için dikkatli olmak gerektiği belirtiliyor. Peki, günlük ne kadar tüketmek en uygunu olur? Ayrıca, keten tohumunu en lezzetli hangi tariflerde kullanabilirim?
Cevap yaz